Breinstudio Ellen
 
beter in balans

Coaching

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw brein je tegenwerkt? 

Dat je belemmerd wordt in dat wat je wilt bereiken door negatieve gedachten, onzekerheid of trauma’s uit het verleden? 

Word je constant overweldigd door de drukke wereld waarin we leven, door de vele verwachtingen, afleidingen en verleidingen? 

Je bent niet de enige want niet voor niets ervaart 1 op de 4 mensen een mentale disbalans. In een veeleisende wereld die snel verandert is een leven in balans een uitdaging. Het brein staat bloot aan tal van prikkels en hierdoor ervaren veel mensen onrust, stress en mentale disbalans met kans op een burn-out. Deze klachten zijn te voorkomen door preventief met je eigen brein aan de slag te gaan. Een leven met minder vermoeidheid, somberheid, slaapproblemen en fysieke en mentale klachten is vrijwel voor iedereen bereikbaar. Is het niet voor het oplossen van bepaalde gezondheidsklachten, dan is het wel om problemen in de toekomst te voorkomen. Alles draait om balans, zowel in je brein als in je leven. Dan kun je flexibel en dynamisch zijn en heb je evenwicht in interne processen.

Hoe werkt ons brein? Hoe stuurt ons onderbewuste systeem ons dagelijks aan? Welke vaste/ingesleten gewoonten en patronen in ons onderbewuste systeem belemmeren ons om het anders te doen en echt te veranderen? 

Door te kijken naar jouw overtuigingen en patronen en deze te herprogrammeren kun je met een nieuwe mindset jouw doelstellingen realiseren. Een nieuwe lifestyle, die meer in balans is, waardoor gezondheidsklachten verdwijnen en je weer echt van het leven kunt genieten.


Naast losse coaching consulten, bied ik ook een coaching traject aan:
‘Herprogrammeer jouw brein’
Hiermee gaan we samen aan de slag in
8 live coaching sessies van samen 10 uur gericht op zeven pijlers
Incl. coach boekje